Opleiding voor voetbaltrainers

Chinees?

Hoe was jouw voetbalopleiding? En wat heb je onthouden van het gedeelte ‘fysieke voorbereiding’? Was het gedeelte ‘lactisch – alactisch’ duidelijk voor jou? En wat omtrent de anatomie? Ken je de functie van een M.Soleus en heb je een idee hoe je je spelers ermee kan helpen? Was het gedeelte biomechanica eerder ‘Chinees’ voor jou en werkte dat demotiverend? Deel met ons de punten die je goed vond en diegene die niet duidelijk voor je waren.

Wat als een speler jou om voedingsadvies vraagt? Kan je hem of haar informeren of stuur je door naar een professional?

Vragen/hulp omtrent de fysieke voorbereiding van voetballers!

We krijgen steeds meer vragen van voetbaltrainers en sportbegeleiders omtrent de bovenstaande ‘topics. Tijdens de voetbalopleiding ging het ‘te snel’, was het ‘onduidelijk’ of werd een ‘taalgebruik’ gehanteerd dat voor de lesgever misschien wel eenvoudig en evident leek maar te complex was voor de student.

Ik ben tevreden van mijn opleiding maar mis ‘opvolging’ en de mogelijkheden om mijn bestaande kennis nog uit te breiden en te perfectioneren.

Als iets niet voor je duidelijk is, dan heb je er vaak geen interesse meer in en wil je er niets meer mee te maken hebben. Wat is het gevolg voor jou als trainer of voor je spelers???

Bijscholing op maat voor de voetbaltrainer, physical trainer, hersteltrainer, kinesitherapeut,…

‘Beweging In Praktijk’ geeft, in samenwerking met ‘Act2Prevent’ op regelmatige basis interne en externe opleidingen, zowel voor de niet-geschoolde trainer als voor de professional ( LO, kiné’s ). Dit kan gaan van demo-trainingen op je club, via opleidingsdagen tot individuele sessies naargelang jouw behoefte.

Beweging In Praktijk/ Act2Prevent werkt nu ook samen met www.voetballeerjezo.nl voor het geven van opleidingen in de regio Amsterdam, Nederland.

Contacteer ons voor een opleiding in jouw regio!

Contact us

Geef ons zeker een seintje als je je verder wil bekwamen in het fysieke gedeelte, voeding, blessurepreventie. Jij verdient de beste … en begrijpbare opleiding die er is !!!

Enquète

Geef gerust jouw feedback of idee(ën) hoe we tegemoet kunnen komen aan de vraag tot betere opleidingen van de voetbaltrainer en help ons bij het samenstellen van de inhoud. Dank je wel

1 ) Welke opleiding heb je gevolgd?

2) Wat vond je goed aan de opleiding?

3) Wat kon er volgens jou nog beter aan de opleiding?

4) Welke opvolgingsstudies volg je? Wat doe je om je verder te bekwamen?

5) Naar welke informatie ben je nog op zoek? Waar is, volgens jou, nog behoefte aan?

info@beweginginpraktijk.be

info@act2prevent.com

Beweging In Praktijk

Over act2prevent

Kinesitherapeut & personal trainer van opleiding, gek op persoonlijke ontwikkeling en sporten. Mijn passie is voetbal en andere balsporten. Hou van duiken en genieten van het leven. Sinds eind 2014 gestart met een eigen voetbalschool voor talentvolle spelertjes geboren in 2008 en later. Wij bieden met de voetbalschool extra trainingen aan tijdens 'vrije' momenten net als een complete 'interne' opleiding.
Dit bericht werd geplaatst in Functionele training, Opleiding voor voetbaltrainers en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s