Win een demo-pakket voor je voetbalclub twv. 550 euro !

Wat dien je te doen om in aanmerking te komen voor deze opportuniteit? Schrijf voor 31/12/2010 op onze Blog wat jouw voetbalclub momenteel doet in functie van blessurepreventie en het opleiden van trainers en spelers en waarom jouw club in aanmerking komt voor deze prijs twv 550 euro ! De winnaar ontvangt een GRATIS demo-training, opvolging na de demo-training en we komen nog een 2de keer langs voor evalutatie en verdere ondersteunning.

Over act2prevent

Kinesitherapeut & personal trainer van opleiding, gek op persoonlijke ontwikkeling en sporten. Mijn passie is voetbal en andere balsporten. Hou van duiken en genieten van het leven. Sinds eind 2014 gestart met een eigen voetbalschool voor talentvolle spelertjes geboren in 2008 en later. Wij bieden met de voetbalschool extra trainingen aan tijdens 'vrije' momenten net als een complete 'interne' opleiding.
Dit bericht werd geplaatst in Functionele training, Opleiding voor voetbaltrainers, Persoonlijke ontwikkeling voor voetballers en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

10 reacties op Win een demo-pakket voor je voetbalclub twv. 550 euro !

 1. LievenDV zegt:

  Ik heb in mijn voetbalcarrière al in meerdere clubs gespeeld en dit is een item dat tijdens de trainingen eigenlijk niet aan bod komt. De meeste trainers komen hier ook niet aan, omdat ze niet weten hoe ze het zouden moeten aanpakken. Of misschien staan ze er niet bij stil. Na de preventie komt de eventuele revalidatie wat eveneens een heikel onderwerp is, daar veel spelers op lager niveau op zichzelf zijn aangewezen. Het moet ons doel zijn zoveel mogelijk sporters te sensibiliseren en aan te sporen om aan blessurepreventie te doen. Het is perfect mogelijk deze materie te integreren in onze trainingen en deze tools gaan we ook aanreiken.

 2. dirk suenaert zegt:

  Als verzorger van voetbalclub fc bonanza sta ik altijd open voor nieuwe technieken. Ik moet wel zeggen dat we een goede trainer hebben . Tijdens de voorbereiding mag ik het team bij mij nemen ,voor de buikspieren en de strechoefeningen. Want spelers met goede buikspieren zijn minderblessure gevoelig . Groetjes dirk sportverzorger

  • act2prevent zegt:

   Dank je wel voor je reactie Dirk, ik ben echt benieuwd naar de manier waarop jullie de stretchingen en de buikspieroefeningen doen. Schrijf je zeker in op ons GRATIS 12- weken buikspierprogramma !
   Groeten,

   Willem

 3. Aerts Kurt zegt:

  Een tijdje geleden heb ik de clinic blessurepreventie en krachttraining bijgewoond. Ik was hier echt heel enthousiast over en ben me daarom meer in deze materie gaan verdiepen samen met een collega kinesist. We trachten (met gebruik van de dvd) en eigen input de verschillende facetten te integreren in elke training.
  Ikzelf, maar vooral mijn speelstersgroep is hier heel positief over. Men kan op een boeiende en relatief simpele wijze het lichaam sterker maken.
  We zijn in onze club al geruime tijd geleden afgestapt van een handelswijze die zijn tijd al lang is gepasseerd. Vandaag trainen we 3 maal in de week. Naast voetbalspecifieke aspecten richten wij ons ook op loop – en coordinatie training, proprioceptie, rompstabilisatie en richten wij ons ook op voeding en verzorging van onze dames voetbalsters
  Ik denk dat het de hoogste tijd is om van onze speelsters betere atleten te maken. Een lichaam de fysiek sterker staat kan hogere en betere prestatie leveren.
  We zijn deze weg ingeslaan en vinden dat onze speelstersgroep relatief snel progressie heeft gemaakt en bovendien zien wij dat het blessure leed achterwegen blijft. Graag willen wij als club, trainers, medische staf ons nog meer en beter ontwikkelen zodat wij onze speelsters beter kunnen begeleiden en trainen.
  MvG
  Kurt
  Trainer Dames STVV

  • act2prevent zegt:

   Wooaw Kurt,
   Knap om te vernemen dat jullie er effectief werk van maken. Het is ons persoonlijk doel ervoor te zorgen dat over 3 jaar iedereen op en meer logische manier aan het werk gaat maar we hebben nog wel wat werk voor de boeg. Fijn dat jullie je alvast vastbijten in de materie en dat de reacties van de speelsters positief zijn
   Groeten,
   Willem

 4. Els zegt:

  Hallo Willem,

  Ik was ook bij de clinic blessurepreventie en krachttraining aanwezig, en leerde met plezier een heel andere visie kennen over stretching en krachttraining. Alhoewel ik met de jongste jeugd werk, en begonnen ben met coördinatietraining, reactievermogen, … ben ik de dvd aan het bekijken voor een project uit te stippelen wat betreft de jeugd. Ik heb gemerkt tijdens mijn stage voor mijn iniator C, dat er op de gouden leeftijd bij preminiemen al veel blessures ontstaan, volgens mij is dit door een foute strechting maar ook een foute training. Ik vermoed door het inbrengen van de geleerde zaken op jouw clinic dat we ook bij jeugd al een goede basis mee gaan geven voor stabiliteit, flexibiliteit, en ook minder blessures gaan krijgen.
  In de toekomst wil ik me ook graag richten tot de club waar ik zelf nog speel.

  Gr Els

 5. Werquin Christophe zegt:

  ik ben jeugdcoördinator bij eendracht Wervik en ik moet mij inschrijven om een kans te maken om een demo te winnen.waarom deel ik mee omdat momenteel werken we aan het verbeteren van een jeugdopleiding en voor de bovenbouw kan zo een demo nuttig zijn om de oudere jeugd klaar te stomen naar een eerste elftal. bovenop had ik graag voor mezelf de gratis 12 weken buikspieren oefeningen gekregen
  hopend op een spoedig antwoord.

 6. Sophie Block zegt:

  Vaak is het moeilijk om oude gewoonten (zonder preventieprogramma) in een voetbalploeg te doorbreken. Spelers bekijken je als de kine ineens afkomt met een hele boterham preventie gerichte oefeningen. Ze ervaren wel dat deze eerder stroef gaan en nodig zijn, maar deze oefeningen worden eenvoudigweg te saai bevonden. Het zou super zijn als deze proprioceptieve en stabilisatie oefeningen, stretchvormen, alsook plyometrische oefeningen op een leuke, gevarieerde en uitdagende manier aan de voetballers worden voorgeschoteld. Daarom ben ik uiterst benieuwd naar jullie aanbod!!

  • act2prevent zegt:

   hallo Sophie,
   Dank je wel voor je inbreng, bij welke club ben je betrokken?
   Als je meer beweging brengt in je training en je kan het meer voetbalgericht maken komt er al wat vaker een glimlach aan te pas. Voetballers willen voetballen, dus gooi er af en toe een bal tussen 😉
   Het lichaam houdt van beweging en prefereert dus dynamische bewegingen boven statische, het grootste probleem is dan eerder dat we soms geen oude gewoontes achter ons kunnen of durven laten.

 7. act2prevent zegt:

  De winnaar van het demo-pakket twv. 550 euro zijn de dames van Sint-Truiden.
  Proficiat dames, technische en medische staf!
  Act2Prevent komt naar je toe voor ondersteuning en verder uitbouw in functie van ‘blessurepreventie en krachttraining door mobiliteit en flexibiliteit’.
  We willen ook de andere deelnemers danken voor hun inbreng en hun belonen met een korting van 100 euro op een demo-training. Neem gerust een kijkje op http://www.beweginginpraktijk.be/index.php?id=demo voor meer info.
  We wensen ook iedereen een sportief en succesvol 2011 toe !

  Willem Timmermans

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s