10 goede redenen waarom (prof)voetballers beter niet met vaste krachttoestellen werken.

Je hebt ons artikel ’10 goede redenen waarom (prof) voetballers beter niet met vaste krachttoestellen werken’ gelezen en je zou graag je mening geven op onze pagina? Wat zijn je eigen ervaringen? Ben je het eens of niet? Welke ervaringen heb je met ‘functionele training’?

Over act2prevent

Kinesitherapeut & personal trainer van opleiding, gek op persoonlijke ontwikkeling en sporten. Mijn passie is voetbal en andere balsporten. Hou van duiken en genieten van het leven. Sinds eind 2014 gestart met een eigen voetbalschool voor talentvolle spelertjes geboren in 2008 en later. Wij bieden met de voetbalschool extra trainingen aan tijdens 'vrije' momenten net als een complete 'interne' opleiding.
Dit bericht werd geplaatst in Functionele training, Opleiding voor personal trainers, kinesitherapeuten, Opleiding voor voetbaltrainers, Persoonlijke ontwikkeling voor voetballers en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op 10 goede redenen waarom (prof)voetballers beter niet met vaste krachttoestellen werken.

  1. Het is altijd hetzelfde: als je het leest, is het de normaalste zaak en begrijp je het direct. Daarna komt de vraag in je op: “Waarom ben ik daar niet zelf achter gekomen?”. 5 jaar geleden werd ik uitgelachen als ik over ‘functional training’ sprak want het kwam uit Amerika en “wat weten die nu van voetbal?”. Het principe blijft gewoon hetzelfde voor elke sport: doe de bewegingen op training die je tijdens de competitie doet en je lichaam wordt op de best mogelijk manier voorbereid. Ik ben een believer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s