Je hebt je reeds ingeschreven voor het gratis 12- weken buikspierprogramma en je hebt het 12-weken traject volledig doorlopen. Hoe is jouw persoonlijk traject verlopen en wat is jouw feedback? Was de informatie duidelijk? Bruikbaar? Te moeilijk? Te gemakkelijk?

Over act2prevent

Kinesitherapeut & personal trainer van opleiding, gek op persoonlijke ontwikkeling en sporten. Mijn passie is voetbal en andere balsporten. Hou van duiken en genieten van het leven. Sinds eind 2014 gestart met een eigen voetbalschool voor talentvolle spelertjes geboren in 2008 en later. Wij bieden met de voetbalschool extra trainingen aan tijdens 'vrije' momenten net als een complete 'interne' opleiding.
Dit bericht werd geplaatst in Functionele training, Opleiding voor personal trainers, kinesitherapeuten, Opleiding voor voetbaltrainers, Persoonlijke ontwikkeling voor voetballers en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Je hebt je reeds ingeschreven voor het gratis 12- weken buikspierprogramma en je hebt het 12-weken traject volledig doorlopen. Hoe is jouw persoonlijk traject verlopen en wat is jouw feedback? Was de informatie duidelijk? Bruikbaar? Te moeilijk? Te gemakkelijk?

  1. Winde Jacobs-Gerben Smets zegt:

    Het heeft ons wel doen nadenken over de traditionele manier van trainen. Het lijkt ons inderdaad logischer om debewegingen die je traint zo nauw mogelijk te laten aansluiten op je dag dagelijkse manier van houding. Wat dan een groot voordeel is want je kan je spieren trainen op elke dag en plaats. Dus waar je wil en wanneer je wilt zonder extra onkosten of inzet (naar workout plaats gaan,…) Je kan makkelijk de oefeningen verzwaren door bv als je naar de winkel bent geweest je zak met aankopen te gebruiken als werkmateriaal, ed. Een leuke manier om je in shape te krijgen en houden. Bedankt

  2. marnef etienne zegt:

    Ik kende voordien feitelijk alleen maar de geruikelijke”setups” om buikspieroefeningen te laten uitvoeren,of voor mezelf te doen.
    Deze nieuwe methode bleek op eerste gezicht(te) gemakkelijk,doch na gewoonte lijkt me dit toch wel zeer flexibeler,zowel in uitvoering als ervaring.
    m.v.g.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s